O nama

INPIRIO je jedna od vodećih tvrtki za inženjering fokusirana na tehnologiju proizvodnje električne energije. Sjedište kompanije je u Švicarskoj s proizvodnim i inženjerskim kapacitetima smještenima u sjevernoj Hrvatskoj.

INPIRIO su 1994. godine osnovali stručnjaci iz industrije sa dugogodišnjim iskustvom u energetskom sektoru, s misijom iznalaženja visokokvalitetnih rješenja u najkraćim rokovima i uz najpovoljnu troškovnu strukturu. Ključni čimbenik uspjeha je dubinsko razumijevanje tehnologije proizvodnje električne energije, desetljeća značajnog iskustva u energetskoj industriji te snažna osobna posvećenost pri pružanju najboljih proizvoda i usluga klijentima.

INPIRIO je specijaliziran za konzultantske usluge i za proizvodnju rezervnih dijelova za tržište proizvodnje energije. U primarnu ekspertizu tvrtke ubraja se proizvodnja novih komponenti i obnavljanje korištenih dijelova, kao i pružanje usluga inženjeringa na terenu i usluga povratnog inženjeringa. Više od 90% naših proizvoda i usluga kupuju izravno krajnji korisnici kao što su elektrane ili tvornice koje posjeduju vlastite plinske turbine.

Pouzdanost radnih procesa, fleksibilna proizvodnja i visoko kvalificirana radna snaga temelji su naše tvrtke, koji nam omogućavaju proizvodnju visokokvalitenih proizvoda i pružanje vrhunskih usluga s vrlo kratkim rokovima isporuke u usporedbi sa standardima industrije. Naši kupci prepoznaju i cijene našu sposobnost da pružimo pomoć kad su rokovi kritični, a vrijeme na isteku.